Verhuur

Onze blokhut ”De Bolster” is te huur. De Bolster is gelegen in park Zypendaal te Arnhem (Gelderland).

Indeling blokhut

De Bolster is een echte Scoutingblokhut: robuust en functioneel. Er zijn 3 lokalen van 6×6 meter, waarvan de tussenwanden kunnen worden verwijderd. Zo kan er één ruimte van 20×6 meter gecreëerd worden. Eén van de lokalen heeft een open haard. Er is daarnaast een kleiner leidinglokaal. We hebben een goede functionele keuken,
twee toiletten en een wasruimte met douche. Je kunt op de grond slapen, met zelf meegebrachte matjes en slaapzakken. We zitten midden in het stadspark van Arnhem. Vooral bij regenachtig weer kun je in de blokhut een muis tegenkomen.

Tarieven

We verhuren De Bolster aan scoutinggroepen, verenigingen, jeugd- en jongerenwerk en particulieren. De prijs is op aanvraag. Scoutinggroepen krijgen 15% korting op de huurprijs én voor hen geldt: zeven dagen/nachten huren voor de prijs van zes. We vragen een forse borg van €150,-. Deze krijg je uiteraard retour na een nette oplevering. De voorwaarden hiervoor zijn te vinden op het prikbord in De Bolster.

Feesten moeten een besloten karakter hebben. Dit houdt in dat alleen genodigden mogen deelnemen en dat er geen drank en versnaperingen verkocht mogen worden.

Let op de nachtrust! Na zonsondergang (22:30 uur) moet de nachtrust in het park in acht genomen worden.

Mocht je vragen hebben, vul deze dan ook in bij het aanvraagformulier. Uiteraard hopen we dat je De Bolster een leuke locatie vindt voor je kamp, activiteit of feest.

Wellicht zien we elkaar!

Veelgestelde vragen

Kun je koken in De Bolster?

Ja, De Bolster heeft een grote keuken met: een gasfornuis, een koelkast zonder vriezer, een magnetron, een waterkoker, een koffiezetapparaat (denk aan eigen filters), een Senseo-apparaat, voldoende kookgerei en servies wat gebruikt kan worden. Neem eigen keukentextiel en vuilniszakken mee.

Zijn er banken en tafels aanwezig?

Er zijn 8 biertafels, 12 bijbehorende banken, 38 stoelen en 6 zitbanken.

Mag ik het gebouw zelf inrichten en/of versieren?

Dat mag natuurlijk, als het meubilair na je activiteit weer op de goede plek terug wordt gezet en alle slingers etc. worden afgevoerd. Denk ook aan ballonnen! Deze mogen niet in de natuur terecht komen.

Is er WIFI aanwezig?

Nee, er is geen WIFI aanwezig in De Bolster. Er is wel goed bereik.

Hoeveel personen mogen in het gebouw aanwezig zijn?

Er is een omgevingsvergunning voor 50 personen. Er mogen 30 personen slapen in het gebouw.

Mag er vuur worden gestookt?

Een kampvuur mag uitsluitend in de kampvuurkuil plaatsvinden mits er geen stookverbod is afgekondigd (zie http://www.natuurbrandrisico.nl/). Er mag alleen gestookt worden met schoon en onbewerkt (haard)hout. Het stoken van pallets en/of ander afvalhout is niet toegestaan. Kampvuren mogen niet hoger dan 50 centimeter boven het maaiveld worden opgestookt. Daarbij dient ten alle tijde toezicht van een volwassene te zijn. Eventuele schade die uit een kampvuur voortkomt, is geheel voor rekening van de huurder.

In het droge seizoen mag je niet barbecueën met kolen. Alleen barbecueën op gas of elektrisch is dan toegestaan.

Zijn er schoonmaakmiddelen aanwezig in het gebouw?

Ja, het volgende is aanwezig om te gebruiken: afwasmiddel, allesreiniger, toiletreiniger, 5 bezems, 2 vuilnisemmers, 1 stoffer en blik, een dweilsysteem.

Waar kun je parkeren?

Er is gratis parkeergelegenheid naast De Bolster. We verzoeken je om compact te parkeren, omdat we de parkeerplaats delen met bezoekers van de volkstuintjes en van het bos. Het plaatsen van campers is verboden door de Gemeente Arnhem. Er mogen geen auto’s op het terrein vóór De Bolster worden geplaatst. Onder aan het pad kan ook geparkeerd worden:

Aanvraagformulier

  Periode*

  t/m

  Aantal personen*

  Soort activiteit*

  KampFeestAnders, nl:

  Wij zijn*

  scoutinggroepparticuliervereniging/school

  Contactpersoon*

  Straat en huisnummer*

  Postcode en woonplaats*

  Telefoon / mobiel:

  E-mail*

  Bijzonderheden: