Scouts – Home

scoutshome

Overvliegen en boerenkoolfuif 2019

Vandaag zijn David, Melanie, Nathalie en Tristan naar de scouts overgevlogen, welkom! Voor het overvliegen hebben de explorers samen met de scoutsleiding de kabelbaan opgebouwd.

In het kader van de Baden Powell denkdag, houden we elk jaar de boerenkoolfuif. De stam heeft dit jaar weer heerlijke boerenkool gemaakt.


Kijkopkomst 2019

Binnenkort is het overvliegen! De oudste welpen hebben vandaag gekeken bij de scouts. Ook bij de welpen waren er nieuwe potentiële leden. De welpen hebben zelf pasta gekookt. De scouts zijn druk geweest en hebben op houtvuur loempia’s, kroepoek en saté gebakken. Natuurlijk moesten de loempia’s wel zelf gemaakt worden.


Eerste opkomst 2019

Vandaag zijn we weer begonnen aan het nieuwe jaar! Totdat het brandalarm afging! De hele gang stond vol rook en we hoorden knetterend geluid. Snel heeft iedereen het gebouw verlaten. Gelukkig ging het om een oefening ;).


Kerstopkomst 2018

Om met elkaar het jaar af te sluiten, was er op de Bolster een gezellige avond. We hebben allerlei verschillende knutselwerken gemaakt. Zo konden er zelf kaarsen gemaakt worden, mini-kerstboompjes, tegeltjeswijsheden en nog veel meer. De SBV/Kastanjegroep wenst iedereen fijn feestdagen!


Minikatapult battle

De Scouts hebben in tweetallen (en een drietal) een katapult gepionierd. Toen alle katapulten klaar waren, hebben we elkaar beschoten met tennisballen. Elke keer raak, leverde een punt op.


Oudere posts »
Afmelden opkomst
Voor- en achternaam

Datum

Reden

Scouts agenda