Explorers – Home

explohome

Greppeltocht 2018

Ook dit jaar hebben de Scouts en Explorers meegedaan aan de Greppeltocht. De Greppeltocht was dit jaar een thuiswedstrijd; Arnhem-Noord! De start was bij de Bolster, met tussenposten bij de ADG en Frans Hals, met de Lincoln als eindpunt.

Zowel de Scouts en Explorers hebben een groepje dat 1e is geworden. De complete scorelijst staat op gtspelsite.nl.


Natuurwerkdag 2018

De Scouts en Explorers hebben tijdens de Natuurwerkdag geholpen aan de “Cederallee”. We hebben een heleboel takken gesnoeid en het bos ingesleept.

Bekijk ook de aftermovie!


Jotihunt 2018

In het weekend van 20 en 21 oktober hebben we meegedaan met de jaarlijkse Jotihunt. Het weekend zat vol met het maken van opdrachten, oplossen van puzzels en natuurlijk het ‘hunten’ van de vossen. Enkele leuke foto’s van het weekend en de opdrachten hebben we hieronder gepubliceerd.

  

  


Wij doen mee! - Jotihunt 2018


Overvliegen

Er is weer over de spiegelvijver gevolgen! Aan het begin van de opkomst hebben de Scouts (met wat hulp van de Explorers) de kabelbaan over de spiegelvijver gemaakt. Natuurlijk moest de kabelbaan eerst uitgetest worden. Nadat de kabelbaan af was, kwamen de welpen en kon het overvliegen beginnen! Eerst vloog Oebe over en daarna Ruben. Daan kon er vandaag helaas niet bij zijn.

Na het overvliegen naar de Scouts was het de beurt aan Els om over te vliegen van de Scouts naar de Explorers. Els moest eerst zelf een vlot pionieren met slechts één ton! Na het overvliegen nam Daniël nog een duik in de Spiegelvijver.

Veel plezier bij jullie nieuwe speltak!


Oudere posts »