Explorers – Home

explohome

Overvliegen en boerenkoolfuif 2019

Vandaag zijn David, Melanie, Nathalie en Tristan naar de scouts overgevlogen, welkom! Voor het overvliegen hebben de explorers samen met de scoutsleiding de kabelbaan opgebouwd.

In het kader van de Baden Powell denkdag, houden we elk jaar de boerenkoolfuif. De stam heeft dit jaar weer heerlijke boerenkool gemaakt.


Eerste opkomst 2019

Vandaag zijn we weer begonnen aan het nieuwe jaar! Totdat het brandalarm afging! De hele gang stond vol rook en we hoorden knetterend geluid. Snel heeft iedereen het gebouw verlaten. Gelukkig ging het om een oefening ;).


Kerstopkomst 2018

Om met elkaar het jaar af te sluiten, was er op de Bolster een gezellige avond. We hebben allerlei verschillende knutselwerken gemaakt. Zo konden er zelf kaarsen gemaakt worden, mini-kerstboompjes, tegeltjeswijsheden en nog veel meer. De SBV/Kastanjegroep wenst iedereen fijn feestdagen!


Greppeltocht 2018

Ook dit jaar hebben de Scouts en Explorers meegedaan aan de Greppeltocht. De Greppeltocht was dit jaar een thuiswedstrijd; Arnhem-Noord! De start was bij de Bolster, met tussenposten bij de ADG en Frans Hals, met de Lincoln als eindpunt.

Zowel de Scouts en Explorers hebben een groepje dat 1e is geworden. De complete scorelijst staat op gtspelsite.nl.


Natuurwerkdag 2018

De Scouts en Explorers hebben tijdens de Natuurwerkdag geholpen aan de “Cederallee”. We hebben een heleboel takken gesnoeid en het bos ingesleept.

Bekijk ook de aftermovie!


Oudere posts »