Bevers – Blouse, broek en badge

Blouse / Uniform 

Op scouting draagt iedereen een blouse, elke leeftijdcategorie heeft een eigen kleur. Rood staat voor de Bevers, de kinderen van 5 tot 7 jaar. De Bever blouse kan je bestellen bij de ScoutShop. Klik hier voor de link. Wij bij de Bevers zijn altijd graag goed zichtbaar en denken we om de veiligheid. Daarom raden wij het aan om de blouse echt op de groei te kopen. Er moet in de winter meerdere lagen kleding onder kunnen en in de zomer een shirtje. 

Meer algemene informatie over het uniform vind je hier.

Badges en Insignes 

Wanneer je drie keer hebt meegekeken en je komt op scouting dan word je geïnstalleerd. Dat klinkt heel spannend maar het is ook erg leuk! Je krijgt van ons dan de groepsbadge, het groepsbandje, de regiobadge Klein Gelderland, de Beverbadge, het internationale Scouting teken en onze groepsdas. De insignes / badges horen allemaal op de blouse, zoals op de afbeelding aangegeven.

In het begin heb je nog geen beverbadges, maar die verdienen wij als groep wanneer we met een thema hebben gewerkt. Als we aan een thema gaan werken dan wordt dat duidelijk vermeld op website. Ook is er informatiebijeenkomst voor de ouders/verzorgers, waar de (half) jaar planning wordt gepresenteerd.

Wanneer de Bevers een badge mee krijgen na de installatie dan kunnen al die badges op de linker mouw.

Broek 

Graag willen we in verband met de veiligheid en de makkelijkheid dat de Bevers altijd met een lange spijkerbroek of een lange scout-fit met dichte stevige schoenen naar scouting komen. Wanneer het anders is wordt dit vermeldt in de nieuwsbrief, per mail of op de website. 

NACHTJE - Logeren
Afmelden opkomst

  Voor- en achternaam

  Datum

  Reden

  Volg de bevers!
  Een berichtje wanneer er een nieuw post is? Schrijf je in!
  Loading