De Jotihunt Harry Potter!

Leuk dat je meedoet met de Jotihunt!

Fijn dat je ons wilt ondersteunen met rijden! Als je alleen wilt rijden en verder niet aan het weekend meedoet, hoef je geen deelnemersbijdrage te betalen. Wij verzorgen eten en drinken voor onderweg. Als rijder word je ondersteund door onze interactieve Jotihuntwebsite en een explorer/stamlid als bijrijder.

Op deze pagina vind je informatie m.b.t. deelname aan de Jotihunt en het inschrijvingsformulier. Voor meer informatie over de Jotihunt zelf kijk je op: http://www.jotihunt.net.

We starten ons Jotihuntweekend gezamenlijk op vrijdagavond 14 oktober om 19.30 uur (tot +- 22.00 uur). Zaterdagochtend 19 oktober om 09.30 uur verwachten we iedereen weer bij de blokhut van de ADG (de Wolfaan 25). Op vrijdagavond slaapt iedereen thuis. Zaterdag op zondag slapen we in shifts in het gebouw van de Lincoln.

Dit jaar is de blokhut van de ADG onze thuisbasis:
De Wolflaan 25
6815 HJ Arnhem

Uiteraard zijn er kosten verbonden aan het weekend. De kosten voor dit jaar zijn vastgesteld op:

 • € 7,50 voor een dag(deel)
 • € 17,50 voor het hele weekend

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin de betalingsinformatie. Let op: je inschrijving is pas definitief wanneer de betaling ontvangen is.

Wat krijg je voor dit geld? Een super tof weekend waarin scouting zich van een compleet andere kant laat zien! Ook worden de maaltijden verzorgd en krijg je de Jotihunt badge en onze unieke “KaLi G” das als aandenken.

Dit jaar is het ook mogelijk om via ons het officiële Jotihunt T-Shirt te bestellen. Het Jotihunt T-Shirt kost € 12,50.

Aanmeldingsformulier

  Voor- en achternaam:

  Ik ben:

  Ik ben aanwezig: (jotihunt dit jaar alleen vrijdag en zaterdag)

  Ik meld mij aan als:

  Telefoonnummer:

  Mobiel:

  E-mailadres:

  Ik wil het T-Shirt:

  Mijn maat is:

  Bijzonderheden:

  Vermeld hier bijvoorbeeld of je dieetwensen hebt

  Let op: alle velden zijn verplicht!