Zie-Mij-Dag

Vandaag zijn de Bevers druk bezig geweest. De dag stond in het teken van de Badge van Keet Kleur. En dat vond Keet echt super leuk! De geïnstalleerde Bevers mochten nu hun eigen zelfportret schilderen op onze woonkamer muur. We hadden alleen niet alle kleuren die de Bevers nodig hadden. Dat was wel een even puzzelen maar sommige Bevers wisten samen met Keet en oplossing.
¨Wist je Sterre dat als je rood en geel samen doet, dat er dan oranje komt?¨ riep een Bever. Sterre wist dat helemaal niet. Sterre vond het wel heel stoer dat we echt alles zelf moesten doen.

Na het schilderen hebben we even fruit gegeten. Tijdens het zelf opruimen zijn er wat porseleinen kopjes gesneuveld. Dit is helemaal niet erg, want scherven brengen geluk. Sterre en Keet waren heel erg trots op de Bevers; want ze doen alles zelf. Zelf thee maken, zelf opruimen, zelf stoeltjes wegzetten. Echt heel knap. Ook wisten de Bevers dat als je iets bij de Ikea koopt, dat je het vaak zelf in elkaar moet zetten.

Volgende week is er een lange opkomst. Van 10:00 tot 19:00. Dit staat in het teken van Halloween. Iedereen mag verkleed komen. Zorg er wel voor dat de verkleedkleren over de normale kleding heen kan.

Groetjes!