Aardappel-stempel

Vandaag 17 april gingen we stempels maken van aardappelen. Eerst hadden we nog een ren spel om alle energie eruit te gooien zodat we rustig en voorzichtig met de mesjes konden werken. Er werd heel goed uitgelegd wat we gingen doen. Eerst de aardappel doormidden dat goed droog maken met een doekje en daarna kon je er een figuurtje op tekenen die je eruit wou snijden. Dat figuurtje was de stempel. Met de stempels die we gemaakt hadden gingen we kaartjes stempelen. Na het stempelen hadden we een limonade en fruit. Er was er een jarig hoera hoera. Maar wat was er nou in de tas bij de traktatie, er zaten allemaal badges. Die waren voor de installatie. We gingen met z’n allen naar binnen want de installatie was daar. Sommige wisten nog hoe een installatie ging door de vorige keer. Iedereen mocht een kaars aan steken en de gene die ge├»nstalleerd werd kreeg allemaal batches op de bloes en een das. Na het installeren deden we buiten nog een spel en daarna ging iedereen weer naar huis.