Bever-Scout opkomst

Vandaag 10 april hadden we samen opkomst met de scouts. We werden in groepjes gezet van 2 scouts en 1 bever. We deden ongeluk tikkertje. Als je was getikt moest je die plek vast blijven houden alsof het daar pijn deed als je geen handen meer had om iets vast te houden was je zelf ook de tikker. Als een bever werd getikt had de scout die in dat groepje zit ook al meteen een tik maar andersom was dat niet. Na dat spel gingen we vlaggen roof doen. Elk (bever, scout, scout) groepje kreeg een vlag die je moet verstoppen. Daarna gingen alle groepjes de vlaggen van de andere groepjes zoeken. De vlag die als laatst gevonden was had gewonnen. Toen was het tijd voor een hapje en een drankje. Na de korte pauze liepen we naar een pad waar een groot hinkel pad was getekend door de PL’s van de scouts. Het hinkel pas was best lastig. Ook hadden we daar verstoppertje gespeeld en daarna was de opkomst alweer voorbij.