SPORT-Speurneuzen

Vandaag 3 april hadden we een speurtocht. We begonnen in plaats van op de blokhut bij de witte villa in het Sonsbeekpark. Vanuit daar gingen we door middel van hangertjes aan de bomen de weg terug vinden naar de blokhut. Tijdens de tocht hebben we ook wat spelletjes gedaan. Tikkertje, hinkelen, huppelen, bij het monument “kussen stenen” hadden we dat iedereen een boom mocht kiezen en er bij ging staan. Als Sterre ja zijn ging je 1 boom naar voren, als ze nee zij ging je 1 boom terug, als ze misschien zij ging je 2 bomen naar voren en als ze nooit zij ging je 2 bomen terug. Na de speurtocht hebben we buiten gedronken en gegeten. Tijdens het eten en drinken hadden we een vergadering over nachtjes slapen. Daarna gingen we in het donker verstoppertje spelen, dat was heel moeilijk. Op het laatst weer buiten het sluit liedje gezongen en toen was het al weer klaar.