SCHOMMEL-Pret

Vandaag (zaterdag 14 maart 2021) was de dag een beetje anders dan normaal, de andere groepen hadden thuis opkomst en Sterre was er niet. Keet en Bagheera hadden het lokaal groter gemaakt zodat we alles binnen konden doen. We begonnen met het openen en deden daarna even krantenmeppertje zodat Bagheera alle namen weer goed wist. Daarna deden we Oudhollandse spelletjes, blikgooien, zaklopen, touwtjespringen en spijkerpoepen. Tijdens het blikgooien ging Keet aan de middenbalk hangen en toen kreeg Bagheera een idee. Met touw en stokken schommels maken! Daar hebben we veel lol mee gehad. Om 11 uur hadden we even rust met thee en een appel. Daarna mochten we zelf weten waar we mee verder wouden spelen. Een kwartiertje voor dat de opkomst was afgelopen gingen we nog lekker een marshmallow roosteren bij de haard😜.