PRAATJES-Makers

Vandaag was het echt een beetje lente. De zon scheen, de korte broeken kwamen weer tevoorschijn en het echte voorjaarsgevoel zat er lekker in. 
We hadden iedereen gevraagd om een Enkele Sok mee te nemen om deze zo te knutselen dat het een pop / spook werd. De creaties waren echt heel erg leuk. Ook al was het in het begin een beetje lastig, binnen no-time hadden de Bevers de vraag of dit uit de kast mocht, of dat. En de wol niet te vergeten, want daar konden snorren, staarten en haar mee gemaakt worden. 

Wel nemen we hier even de mogelijkheid om te zeggen dat we echt willen dat de Bevers in de volgende kleren naar scouting komen; rode bever uniform, lange spijkerbroek, dichte/goede schoenen. Daarnaast vragen we altijd om goed te kijken naar het weer. Ook al is het buiten zonnig met 15 graden, dan is het binnen in ons gebouw veel kouder/vochtiger. Daarom hebben we liever dat de Bevers iets uit kunnen trekken als ze het warm hebben. Dus in deze tijd van het jaar een ( dikke) trui/vest onder het uniform met daaronder een shirt. Is het nou zo dat de Bever het altijd snel koud heeft dan daarnaar kleden. 

Waarom de lange broek? Zodra het koud is gewees

t en de temperatuur loopt snel op dan verschijnen de teken tegelijk met de muggen. Wij als leiding houden de Tekenradar in de gaten en de eerste tekenbeet is alweer gemeld. Zodra het weer/situatie het zo toelaat dat er korte broeken gedragen kunnen worden dan laten wij het weten. 

Voor aankomende zaterdag; we hebben een lange opkomst van 10:00 tot 16:30, wij verzorgen de lunch. Nemen jullie dan de bekers weer mee terug? Ook zouden we het leuk vinden als iedereen een kei/steen meeneemt.

Tot zaterdag!