Het mag weer!

Vandaag konden alle speltakken hun hart ophalen; we mogen weer fysiek bij elkaar komen!

Omdat de scouts elkaar al een tijdje niet gezien hadden, was het programma lekker ontspannend. Een deel van de scouts begon aan het maken van vuur in de kampvuurkuil. Door alle sneeuw, moest deze wel eerst leeggeschept worden.

Terwijl er druk werd gewerkt aan vuur, waren de andere scouts bezig met het voorbereiden van wat lekkers; we hebben sinaasappel muffins gemaakt. De sinaasappels werden gehalveerd en uitgehold, waarna ze voor de helft gevuld werden met beslag. Eenmaal gevuld met beslag, kon de bovenste helft er weer op en werd de sinaasappel ingepakt in aluminiumfolie.

Helaas waren niet alle muffins gaar. Gelukkig konden ze thuis nog in de oven!

Tussendoor had de leiding nog een lekker broodje knakworst.

Tot volgende week!