KERST-ig

Oh Denneboom, oh denneboom, wat zijn je takken wonderschoon!
Ik heb je laatst in 
bos zien staan.
Toen zaten er geen dennenappels meer aan.
Maar beter zo, maar beter zo,
want zo maken wij die wonderschoon! 

Het echte idee was om dennenappels te zoeken en deze te versieren. Touwtje eromheen en daar heb je een kerstbal! Maar helaas lieten de weersomstandigheden van de afgelopen dagen niet toe dat we vandaag fijne dennenappels zouden vinden. 
Dus Keet en Sterre hebben even de improvisatie hoed op gezet en tadaaaaa, daar was het idee om kerstballen van papier te maken. 
Stiekem vonden de Bevers het een klein beetje lastig om te wachten op Sterre of Keet, die hadden namelijk aangegeven dat zij zouden helpen met het inknippen en het gaatje maken. 
Het zijn allemaal hele mooie creaties geworden. Keet vond het wel jammer dat ze niet hier in de kerstboom konden hangen. Daarom heeft Sterre er nog snel een foto van gemaakt. 

Ook hebben we heerlijk een aantal spelletjes gedaan. Schipper mag ik overvaren, Hollandse Leeuwen, Garnalen tikkertje en Wolfje Wolfje hoe laat is het. Die laatste was wel favoriet. 

Volgende week zien we jullie graag voor de laatste opkomst van het jaar 2020. Het is op 19 december, van 10 tot 12:30, we gaan er buiten een leuk groot estafette posten spel van maken. En er zijn oliebollen! 

Gezocht:  is het nou zo dat ouders, opa´s, oma´s of de buren kerstballen overhebben die ze niet meer mooi vinden of vergeten zijn neem ze dan mee! Dank kunnen we ze gebruiken bij het KERSTBAL WERPEN! 

Tot volgende week allemaal. 

Ps. Het lukt nu even niet om een foto te uploaden, dus die komt nog.