PIETEN-gekkigheid

Wat een rare brief hing er op onze deur geplakt vandaag. Het was een hele rijm over en pieten school. Ons lokaal was omgetoverd in een LOL-pieten school. Al snel was het eerste grapje gemaakt: ¨Sterre, trek eens aan mijn vinger……..PPPFFFFFTHHHHHHH, wahahahahahahahaah¨ 
En daarna meteen ¨Keet, trek eens aan mijn vinger……..PPPFFFFFTHHHHHHH, wahahahahahahahaah¨
Toen de deur openging konden de Bevers maar op één manier naar binnen en dat was kruipend door een liggende schoorsteen. 
Nadat iedereen door de schoorsteen was gekropen zijn we allemaal bij de gele muur gaan staan om de grote bende goed te bekijken. We zagen zo veel!
Een ladder naar buiten, overal wc papier, schuimpjes op de bank, de kerstboom vol Sinterklaas vlaggen, touwen die van links naar rechts hingen, alle meubels ondersteboven! 
Maar het gekke was dat we overal brieven vonden met rijmpjes. En het ene rijmpje zorgde ervoor dat we ergens anders heen moesten in het lokaal, en daar was dan weer een rijm die vertelde wat we daarna moesten doen. 

Uiteindelijk kwamen we erachter dat we een geldkistje konden vinden, met geld erin! In de laatste rijm stond dat WIJ alles moesten opruimen, want misschien kwamen we dan het sleuteltje van het kistje tegen. Het was een hele klus, maar met een leuk muziekje erbij en echt Teamwork was het zo gedaan. Uiteindelijk hebben we het sleuteltje gevonden op de plek waar wijzelf ook altijd de sleutels bewaren! 

Het gekke was dat we dus helemaal niet opgeleid werden voor LOL pieten, maar we waren echte speurpieten! Misschien krijgen we daar als Bevers nog wel een badge voor. Hihihi.