(Alternatief) NACHTJE-logeren

Deze zaterdag was het FEEST, want we hadden ons allereerste nachtje logeren! Oh nee! Toch niet. Door een geheimzinnige brief van de Magische Schilders kwamen we erachter dat we niet konden logeren in ons gebouw want de Magische Schilders gingen geheimzinnig schilderen. En dat deden ze blijkbaar alleen ´s nachts. En dat zorgde ervoor dat wij helaas geen nachtje konden logeren. 

Maar dat mocht de pret niet drukken want Sterre had de Bevers uitgenodigd voor de Grote Geheime Verassing voor Keet Club! Omdat Keet nog nooit een nachtje was wezen logeren hebben de Bevers samen met Sterre stiekem toch een mini-momentje gelogeerd! Toen Keet drinken aan het maken was hebben de Bevers zich snel omgekleed en toen Keet binnen kwam leek het net of iedereen lag te slapen! Wat een verrassing, Keet vond het heel erg leuk. 

Daarna hebben we een slaapfeestje gehouden met leuke liedjes en hebben we spelletjes gedaan zoals de ¨vloer is lava¨, ¨stopdans¨ en we hebben de Pieten Move gedaan. Eerst dachten we het maar nu weten we het zeker. De Bevers zijn wel in voor een feestje. 

Later in de middag kwamen de Magische Schilders op bezoek. Dat vonden sommige Bevers in het begin een beetje spannend maar na enkele minuten hebben de Bevers de Magische Schilders aan een kruisverhoor geworpen, ze wilde toch wel heel veel antwoorden op hun vragen. 

Ook hebben we met zijn alle magische verf gemaakt, maar er ging toch iets mis! En het werd uiteindelijk magisch slijm. De slijm hebben de Bevers mee naar huis. Ik moest er nog wel even bij zeggen dat de slijm maar 1 week goed is. Daarna kan het zo hop, de prullenbak in. 

Het was een heerlijke dag. Met vliegende gekleurde pannenkoeken, kampvuur, marshmallows, warme chocolademelk, hollandse leeuwen en zoefzoef de tijd vloog voorbij. We hebben het zo naar ons zin gehad! De Magische Schilders vonden het ook heel leuk en bij het volgende NACHTJE-logeren komen ze zeker weer langs! 

Wel zeiden ze dat ze nog iets heel belangrijks vergeten waren. Wat ze vergeten waren komen we de volgende zaterdag wel achter! 

Lieve Schattepetatjes, we zien jullie zaterdag weer! 
En we zullen de nieuwsbrief niet vergeten zaterdag, die waren we afgelopen week vergeten mee te geven. 

Groetjes
Keet en Sterre