Welpen schaduwtoneel

We hebben er even op moeten wachten, want we lopen wat achter, maar hier is dan toch een stukje over de opkomst van 2 weken gelden.
We hebben kennis gemaakt met dieren uit de jungle en ze samen uitgebeeld. En we hadden een olifant en tijger en…….., weten jullie het nog?
Toen Oe en Baloe binnen waren weet ik niet wat er buiten gebeurd is, maar toen we buiten kwamen stonden we toch vreemd te kijken. Geen wonder, jullie liepen buiten rond in groepjes aan elkaar vastgeknoopt met touwen. En denk je dat ze los wilden? Vergeet het maar we moesten jullie echt meerdere keren vertellen dat jullie los moesten, omdat we verder wilden met het volgende, waarbij jullie niet aan elkaar vast konden blijven zitten.
Het volgend was namelijk het programma van de 2 weken ervoor afmaken, want de vakantie zat ertussen. Daar gaan we lekker niets over vertellen hoor, want de filmpjes spreken voor zich.
Als laatste hebben we nog geprobeerd om een vuurtje te maken en anderen hebben lekker lopen rennen in het bos en voor je het weet is het dan alweer voorbij, helaas. Dag Park, dag bos.