Hotsjitonia-FEEST

Vandaag doken de Bevers in het dorp Hotsjitonia. In dat dorp wonen Keet en Sterre samen met hun vrienden, familie en huisdieren. Misschien hebben jullie ze weleens eerder gezien, want iedereen staat op de website én aan de onderkant van de nieuwsbrief. 
Het was een druilerige dag dus perfect om binnen te zijn in onze eigen woonkamer in Hotsjitonia. 

We hebben alle kamers, bewoners en huizen uitgeprint en er was een kleine speurtocht in het scoutinggebouw. De Bevers kregen voorafgaang een leuk verhaal te horen en moesten daarna alle juiste combinaties maken. Zoals Sterre Stroom en Steven Stroom, de woon/zeilboot en de woonkamer in de woon/zeilboot. Daarnaast hebben we nog een memoryspel gedaan. 

De kaartjes van het memoryspel hebben we ook gebruikt voor een estafette de berg op en natuurlijk ook weer af. 
We hebben afgesloten met een alternatief van buskruit. Een leuk verstop spelletje. 

En volgende week, op 31 oktober, lekker griezelen! Iedereen mag verkleed komen!

Voor de ouders; het informatie moment kon niet doorgaan op 10 oktober vanwege de Covid-19 maatregelen. Het informatie moment komt nog via een online moment. De uitnodiging krijgen jullie eerdaags in de e-mail. Daar wordt uitgebreid ingegaan op ons themaverhaal.