Kunst-ZINNIG

Vandaag hebben de Bevers hun eigen zelfportret op de muur geschilderd. We weten natuurlijk allemaal dat de Mysterieuze Schilders zijn verdwenen en dat ons lokaal nog niet helemaal af is! Het lokaal is nog steeds niet helemaal af en dat moesten we natuurlijk even regelen want een leuk lokaal is wat wij willen. De Bevers wisten alleen niet wat ze hoorde! ¨Ja maar, wij mogen toch helemaal niet op de muur schilderen? Dat mag thuis nooit! ¨ Keet heeft verteld dat het op scouting wel kan hoor, als de leiding zegt dat het kan! 

Daarnaast hebben we een echte hut gemaakt voor Benjamin de Bever. De Bevers hebben takken, halve boomstammen en bladeren gezocht om daarmee de hut te bouwen. Sommige takken waren zo lang en zo zwaar dat we echt moesten samenwerken. Ook hebben de Bevers van Sterre geleerd waar je allemaal op moet letten als je een hut aan het bouwen bent namelijk; goed samenwerken, opletten wie wat doet, niet zomaar ergens aan hangen of onderdoor lopen want een hut is geen huis. Straks valt het om! Maar de Bevers waren zo goed dat de hut heel stevig was en er zijn geen ongelukken gebeurd.