Feest bij de Bevers

Afgelopen zaterdag hebben we de eerste opkomst van de Bevers gehad bij de SBV-Kastanjegroep. Dat was natuurlijk een heel leuk moment. Alle kinderen hebben geholpen om de nieuwe knutselspullen en spelletjes uit de auto te halen van Sterre. Toen we in ons nieuwe lokaal kwamen was er iets raars gebeurd. De schilders die het lokaal zouden schilderen en de kast zouden timmeren die waren verdwenen!

Dat was raar! De schilders waren weg en het lokaal was nog helemaal niet af! We vonden wel een briefje met magische verf waarop stond dat de magische verf op was en dat ze zo terug kwamen. Ook was de verf nog nat maar we hebben even gevoeld aan de muur en de verf was helemaal niet nat!

Dan zat er dus maar een ding op en dat was zelf het lokaal af schilderen en versieren. Dus de Bevers mochten hun sokken en schoenen uitdoen en een heel groot laken versieren. Dit om boven de bank te hangen. En wat was dat leuk. Gieren en brullen van het lachen. Want dit is niet iets wat je elke dag doet.

We hebben ook nog leuke spelletjes gedaan, en Keet en Sterre waren zo trots! Wat kunnen de Bevers allemaal goed rennen, gooien, vangen en tikkertje spelen. Het werpen van de hoepels was nog een beetje lastig maar toen de Bevers door de hoepel mochten klauteren was het allemaal weer goed.

De taart die eigenlijk voor de schilders was hebben we maar lekker zelf opgegeten. Aan het eind van de opkomst kregen we allemaal een medaille want we waren natuurlijk de aller eerste bever ooit!

Aankomende zaterdag hebben we een speurtocht. Dus trek goede schoenen aan.

Tot zaterdag!