Welpen Jothunt opkomst

Afgelopen zaterdag was er geen opkomst. Helaas, want er was natuurlijk de joti-hunt, voor stam en leiding, maar wat is een weekend nu zonder welpenopkomst dat kan natuurlijk niet. Daarom hadden wij afgelopen vrijdag samen met de welpen van de Lincolngroep opkomst en waren we wel met 24 welpen.

Het was een spannende opkomst zo in het donker op “on”bekend terrein. En na wat uitleg begonnen we daar op het stierenveld met een spelletje haal de magische touwen uit de knoop en vind wie er aan de andere kant staat.

Daarna zijn we naar het donkere bos gegaan en hebben gezocht naar de dieren die ontsnapt waren. En hadden we ze gevonden????

Ha, de meeste van ons hadden er een heleboel. Bijna allemaal en een groepje zelfs allemaal.

Dan nog wat lekkere warme chocolademelk en een koekje en toen was het helaas al weer voorbij.