Oefen RSW 2018

Samen met de Scouts van de ADG, Scouting Duiven en de Christoforus hebben we dit (hele koude) weekend geoefend voor de RSW. Het programma leek heel erg op het programma van de RSW zelf. Op vrijdagavond begonnen alle Scouts met opbouwen van de tenten en keukens.

Net als tijdens de RSW, heeft het thema van dit weekend iets te maken met ruimte! Na het opbouwen is het tijd om binnen een spannende film te kijken. Op zaterdag lopen we de hike. Vanwege de kou ontbijten we binnen en wordt de hike voor een aantal groepjes wat ingekort. Na de hike is er wat vrije tijd, waarna alle patrouilles beginnen met eten koken. Ook nu is het erg koud, iedereen kookt dus binnen. Gezellige drukte!

‘s Avonds spelen we nog een aantal spellen, waarna het tijd is om te gaan slapen. Vanwege de kou hebben we de meeste spullen al opgeruimd en slaapt iedereen binnen. Met wat passen en meten lukt het!

Op zondagochtend ontbijten we weer binnen, waarna we opruimen en de uitslag bekend gemaakt wordt.