Weekendkamp Scouts

Dit weekend hebben de Scouts hun weekendkamp gehad. We starten op vrijdag met een vuurtje stoken, een aantal leuke spelletjes en een spannende film, waarna het hoog tijd is om naar bed te gaan!

De volgende dag op tijd het bed uit, we gaan hiken! Als lunch op de post, bakt de leiding lekkere pannenkoeken, “is er nog wat over?”.

Terug op de blokhut is het na een spelletje weerwolven tijd om aan het avondeten te beginnen. Koken met op vuur! Helaas kunnen we door de regen niet buiten koken. De Scouts hebben pakketjes met aardappel, shoarma en verschillende groenten gemaakt, lekker!

Nadat de afwas gedaan is, zijn de Scouts ervan overtuigd dat ze gedropt worden, de bowlingbaan lijkt echter een beetje een vreemde plaats! Natuurlijk is bowlen na zo’n drukke dag veel leuker ;). Na het bowlen kunnen we nog snel een stukje film kijken, waarna het alweer tijd is om naar bed te gaan. Eerst nog even de schoenen bij de haard zetten. Hopelijk brandt Piet zich niet aan ons vuurtje!