Installatie en tochttechnieken

Tijdens de opkomst vandaag zijn er weer een paar nieuwe Welpen geïnstalleerd. Gefeliciteerd!

Na de installatie hebben de Welpen samen met hun ouders een ren-je-rot spel gedaan. In het spel werden allerlei moeilijke vragen gesteld over Scouting. Zodra de vraag gesteld was en het startsein gegeven was, moest je zo snel mogelijk bij de stoel van het goede antwoord komen. De eerste die daar was, kon natuurlijk zitten :p.

Deze opkomst zijn de Scouts bezig geweest met tochttechnieken. In een reeks van technieken zijn ze vandaag met het kompas aan de slag gegaan. Eerst binnen uitleg gehad over het kompas, waarna de Scouts buiten in groepjes geoefend hebben. Soms nog wel lastig, dat kompas! Na wat oefening hebben de Scouts in drie groepjes een korte route uitgezet voor elkaar.