Klimopkomst welpen en scouts

Niet alleen de welpen en de scouts houden van buitenspelen en een beetje avontuur, ook de leiding kan er wat van. Vroeg uit de veren om constructies in bomen te knutselen en het nieuw aangeschafte klimmateriaal in te wijden.

De welpen begonnen met het klimmen in touwen en een touwladder en de eerste groene bloesjes vlogen van de tokkelbaan. De scouts maakten nog een apenhang en proberen daarna zo hoog mogelijk kratjes te stapelen. Na een stuk of 15 kratjes wordt de constructie toch ietwat instabiel en begint deze meer op de toren van pisa te lijken en resulteert het uiteindelijk in een scout als een spinnetje in de lucht en kratjes verspreid over de grond.

Zo gaat de opkomst nog vrolijk 2 uur verder en voor je het weet heeft bijna elke welp en scout zijn of haar grenzen verlegd. Zo hebben we Samen, Creatief, Outdoor een Uitdaging gemaakt voor iedereen! Doe daar het woord Team bij en we hebben een fantastische SCOUT opkomst gehad!