Sneeuwpret voor de welpen

Afgelopen twee weken hebben we veel sneeuwpret gehad in Arnhem. En omdat het niet zo vaak sneeuwt gooien we ons programma natuurlijk direct om.

Op zaterdag 7 januari hebben we een speurtocht gelopen. Bart kwam met het verhaal dat er een gewond hondje door het park liep. We vonden in de sneeuw overal rode ‘bloed’-spetters. We hebben in groepjes van 2 het hele spoor gevolgd. En wat denk je? We kwamen weer uit op de Bolster. En daar stond een plantenspuit met rood gekleurd water. Hoezo bloed????

Op zaterdag 14 januari hebben we gesleed. Er was in Arnhem 17 cm sneeuw gevallen. Naast de gewone sleetjes en schepsleetjes had Bart een supperslee meegenomen. Dit was een slee met ski’s eronder geschroefd en die ging knoepert hard. We hebben ook een hele grote sneeuwpop gemaakt.